Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına amelî erdemli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu perese arama edilmelidir. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Lakin bu konuda Yangın Kapısı Fiyatları tetik sürdürmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika da dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Yangın Kapısı Kapısı Menteşesi denir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre mukannen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve hariçya tamam açılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri Yangın Kapısı kullanarak dilek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval alıyoruz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page